GRAVID & SHAPE

GRAVID & SHAPE
Klára Šlégrová - GRAVID & SHAPE

Klára Šlégrová

- STUDIO MAMIGYM

23.05.2024
09:30 - 10:30
Penalizační zóna od 22.05 18:00
Cena 275.00 Kč
CO JE LEKCE GRAVID & SHAPE? 

Lekce GRAVID & SHAPE je žhavá novinka od MamiGYM, kterou představujeme od září 2024 v našem studiu.

Pod  vedením fyzioterapeutky, která má letité zkušenosti se cvičením žen v těhotenství a po porodu, nabízíme funkční systém cvičení pro ženy, které  procházejí těhotenstvím, jsou krátce po porodu nebo chtějí odbbourat bolesti pohybového aparátu zdravotním cvičením. Cvičení využívá principů jógy, Pilates, DNS metody či spiraldynamik. Cvičí se s vahou vlastního těla,s pomůckami i bez.

Komorní počet max. 7 maminek, osobní přístup a profesionální vedení fyzioterapeutkou  zaručuje úspěšnost výsledků. Malá miminka spinkají v kočárku na zahradě, kam je ze sálu vidět, nebo si hrají v sále. K dispozici jsou houpátka a hrazdičky. Starší děti si mohou hrát na venkovním pískovišti  a zahradě nebo v dětském koutku.

PRO KOHO JSOU LEKCE VHODNE? 
Jsi těhotná, krátce po porodu nebo chceš odbourat bolesti pohybového aparátu?  Pak jsou lekce GRAVID & SHAPE přesně pro tebe! 

Lekce jsou ideální i pro pracující maminky jako kompenzace sedavého zaměstnání i jako cvičení při postupném návratu do kondice.

 
CO JE CÍLEM GRAVID & SHAPE?
Cílem lekcí GRAVID & SHAPE je posílení pánevního dna a středu těla (CORE) - pro netěhotné, odstranění bolesti zad, kladení důrazu na  správné dýchání a držení těla při respektování individuality každé  ženy.

KDE LEKCE PROBÍHAJÍ?
Studio MamiGYM
U Albrechtova Vrchu 1261/40,
Praha 5, Stodůlky

Lekce probíhají v rodinné atmosféře ve studiu MamiGYM na Malé Ohradě v těsné blízkosti přírodní rezervace Prokopského údolí. Ve studiu MamiGYM nalezneš vše, co ke cvičení potřebuješ – osobní přístup, klid pro sebe a načerpání a dobití energie z okolní přírody v komorním počtu maminek, což zaručuje úspěšnost  cvičení.
Již proběhlo

Sdílet GRAVID & SHAPE na

Cookies Aby rezervační systém fungoval tak, jak má (souhlas s cookies)