POWER PILATES

POWER PILATES
Michaela Malá - POWER PILATES

Michaela Malá

- STUDIO MAMIGYM

26.03.2024
10:45 - 11:45
Penalizační zóna od 25.03 18:00
Cena 275 Kč

Power Pilates

Lekce vycházející z metody Pilates, při které procvičíte celé tělo. Mobilizační, stabilizační a silové cviky se zaměřením na koncentraci a pomalé precizní provedení budeme střídat s dynamičtějšími cviky z intervalového a HIIT tréninku, abychom mírně zvedly tepovou frekvenci a spálily nějaké ty kalorie. Při cvičení budeme využívat různé pomůcky a semtam si lekci zpestříme kruhovým tréninkem nebo cviky ve dvojicích. Na závěr se protáhneme a uvolníme. Naším cílem bude si pohyb užít, odreagovat se a vykoupat se v gejzíru endorfinů 😉

Lekce je vhodná pro ženy, které jsou minimálně 6 měsíců po porodu nebo mají za sebou Kurz poporodního cvičení Light 1 a které mají povědomí o správném držení těla při cvičení.

Vhodná je také pro těhotné ženy, ideálně ve 2. trimestru, které mají bezproblémové těhotenství a byly před otěhotněním zvyklé cvičit nebo sportovat. Pokud vás lekce láká, ale nejste si jisté, jestli je pro vás vhodná, pošlete nám e-mail s krátkým popisem vaší situace nebo si cvičení přijďte vyzkoušet a nechat se při něm zkontrolovat.

Již proběhlo

Sdílet POWER PILATES na

Cookies Aby rezervační systém fungoval tak, jak má (souhlas s cookies)